top of page
Kran

Bliv en del af holdet

Hos Greenland Electricity er vores medarbejdere den største værdi vi har, der kan være med til at styrke vores fortsatte vækst. Har du lyst til at komme med på et stærkt team, hvor vi besidder faglig stolthed, går langt for hinanden og for vores kunder, så læs med her.

Vi søger altid teknisk kompetente samt erfarne medarbejdere med mange forskellige kompetencer, der elsker, at kunne tænke ud af boxen, tage initiativ på egen hånd – både faglærte, ny udlærte eller lærlinge. Har du din teknik i orden og tænker innovativt er det dig vi søger.

En karriere der lønner sig

Hos Greenland Electricity er vi ikke i tvivl om, at vi har de bedste medarbejdere – og det anerkender vi med gode ansættelsesvilkår. Vi sikrer løbende faglig udvikling med sidemandsoplæring og tilbyder gerne vores medarbejdere relevante kurser. Vi forsikrer at din sidemand er fagligt kompetent og er klar til at videndele med dig. Som ansat i Greenland electricity får du mulighed for at specialisere dig indenfor faget.

Hos Greenland Electricity tilbyder vi fleksible arbejdstider og andre personalegoder. Så længe vores kunder er glade og tilfredse, er vi hos GR-EL ekstra tilfredse.

Sæt skub i din karriere hos Greenland Electricity

Vi søger altid de dygtigste kollegaer, som på flere måder vil og kan være med til at skabe mærkbare resultater i Nuuk eller i hele Grønland. Din baggrund er ikke afgørende – måske er du faglært håndværker, måske endda lige færdige med en skoleuddannelse og med et brændende ønske om at prøve kræfter med noget el-teknik, kan vi sikre dig en uddannelse indenfor el-teknik.

Du er velkommen

Giv os et kald på +299 32 29 90 eller mail os på pja@grl.gl, se vores ledig stilling eller send en uopfordret ansøgning så hører du fra os.

bottom of page